Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Jaluzelele exterioare  combină protecţia solară perfectă de la exterior cu designul modern. Constructiv, ele sunt asemănătoare cu jaluzelele interioare, numai că sunt mult mai robuste. Cu lamelele lor late, care pot fi reglate de la interior in aproape orice unghi dorit, ele asigură la orice oră din zi, luminozitatea adecvată a incăperii. Prin paleta largă de culori a lamelelor şi a şinelor de ghidare, jaluzelele exterioare constituie, in acelaşi timp, elemente stilistice pentru accentuarea faţadelor.


Va recomandam acest produs cu mare placere pentru protectii solare exterioare de fereastra, fatade si alte suprafete exterioare din sticla.


Jaluzele exterioare de aluminiu opresc majoritatea razelor solare sa patrunda in locuinta dvs si sa o supraincalzeasca sa va decoloreze mobila si creeaza in acelasi timp conditii optime de luminozitate care se pot regla prin miscarea lamelelor.


De asemenea va ofera un atractiv design exterior fiind disponibile in 3 diferite tipuri de lamele C50, C80 si Z90 , actionare manuala sau electrica. Senzorii de vant si soare si optiunile de control oferite ii sporesc utilitatea .


Durabilitatea lamelelor de aluminiu de 0.42 mm este sporita prin smaltuirea lor ce va garanteaza rezistenta la conditiile meteo si a utilizarii lor repetate. Toate componentele incepand de la caseta tip 1 patrata,tip 5 rotunda , ghidajele, covorul de lamele , accesorii de prindere sunt foarte rezistente si durabile la conditiile meteo.
Din Gura in Gura